BESTYRELSEN

Kerteminde Vinterbadere


BESTYRELSEN

Jan Bo Jensen


"Jeg har sammen med Lone nydt at komme i Kerteminde Vinterbadere siden 2015. Vi blev rigtig godt modtaget og har følt os meget velkomne. Vi har boet i Kerteminde siden 2019. Jeg er arkitekt og arbejder ved Museum Odense.

Vi har en god forening og et fantastisk badehus. Det skal vi sammen passe på og udvikle med plads til forskellige måder at være helårsbadere på. Flere fælles aktiviteter skal styrke det sociale. Vi skal gøre det hele med omtanke for miljøet".


Kontaktinfo:

ark.janbojensen@gmail.com


Ansvarsområde:

Udvendigt og indvendigt vedligehold af bygning, sommer/vinter gøremål + evt. kontakt til håndværkere.

John Weiss Andersen

(Kasserer)


"Jeg er gift med Susanne, og vi har vinterbadet siden 2013.

Min opfattelse af en forening er et sted, hvor man har det rart sammen i gensidig respekt uden mange forbud.

Jeg har hele mit voksne liv været et foreningsmenneske, som ikke kan lade være med at forsøge på at præge foreningen".

 

Kontaktinfo:

weiss.andersen@sa-net.dk


Ansvarsområde:
Broerne, dæk, terrasse alt udenfor/udenom huset.

Lars Bo Jensen

(Næstformand)


"Aktiv vinterbader og livsnyder. Har været en del af klubben fra de tidlige år inde i Jollehavnen, og synes, at vi er heldige, at vi har en velfungerende og attraktiv klub, som er værd at passe på.

Jeg er et passioneret foreningsmenneske og engagerer mig gerne i bestyrelsesarbejde i de foreninger, som jeg er en del af. Det er vigtigt og rimeligt, at tage ansvar og gøre en indsats for at kunne nyde vores dejlige faciliteter.

Vores klub er et unikt fællesskab, som vi skal passe på, og som kun fungerer, når vi både yder og nyder".Kontaktinfo:

lars-bo@jensen.mail.dk


Ansvarsområde:

Sauna, elektronik, VVS og indvendigt vedligehold af løse dele og inventar og kontakt til håndværkere.

Bettie Westergaard


"Jeg har været en del af vinterbadeklubben siden opstart inde i Jollehavnen. Da jeg bor forholdsvist tæt på, benytter jeg vores dejlige sted flere gange ugentligt.

Min holdning til fællesskaber, er, at det er rimeligt ikke kun at nyde men også at yde. Nu er det så blevet min tur. For mig er det vigtigt, at vinterbadeklubben er et rart og trygt sted at være, at vi alle bidrager til den gode stemning, respekterer hinandens forskelligheder og sammen passer godt på stedet".

 

Kontaktinfo:

bettie@westergaards.dk


Ansvarsområde:
Indkøb af rengøringsartikler, toiletpapir, køkkenruller, plastikposer, og redigere planer for rengøring.

Galina Kiel

(Formand)


"Jeg er ret glad for at være formand i en klub, som handler om velvære, vinterbadning og vild god stemning. Jeg holder mest af hverdagen og dens små finurligheder, og det er så godt at få øje på det positive i det, der ligger for vores fødder. Vores klub er unik, smuk og særdeles god for sjælen.

Sammen med omtanke for miljøet, vil jeg gerne bevare og forbedre, det vi har. Jeg tror på, at fællesskaber handler om at tage del, være aktiv, højne livskvalitet og at løfte hinanden".


Kontaktinfo:

Tlf. 60783588

formand@kerteminde-vinterbadere.dk


Ansvarsområde:
Oprydning, organisering, Kontakt til medlemmer, administration, Facebook, besvarelser af henvendelser, holde orden i Søbadet, ophæng af div. opslag og kalenderbogen.Stormen oktober 2023 - Foto: Ager Grønkjær - SortekildeFoto.dk

unsplash